Vrouwenboekhandel De Feeks voelde zich eind 1983 in de Ridderstraat benauwd worden vanwege de komst van een parkeergarage en heel veel woningen. De boekhandelvrouwen besluiten om te verhuizen. Er wordt nog geïnformeerd naar de mogelijkheid om aan te sluiten bij homohuis Villa Lila in oprichting, maar dat loopt op niets uit. Mei 1984 betrekt Vrouwenboekhandel De Feeks een pand aan Van Welderenstraat 34, hartje Nijmegen.
Met de culturele - en literaire activiteiten gaan de boekhandelvrouwen op oude voet door. In 1985 vindt de eerste landelijke Vrouwenboekenweek plaats, De Feeks doet mee. Tijdens de Vrouwenboekenweek presenteert de Nijmeegse Groep Zwarte Vrouwen de bundel 'Zwart aan Zet' in de De Feeks en 's avonds is er in Villa Lila een manifestatie over literatuur door en voor zwarte vrouwen.

1985 Ook na de verhuizing naar Van Welderenstraat 34 kreeg Vrouwenboekhandel De Feeks wel vaker een steen door de ruit. 'Vrouwenboekhandel' op de voordeur was blijkbaar reden genoeg. Ineke Duursema
Pistache is de nieuwe uitgeverij van vrouwenboekhandel De Feeks. Pistache wil een paar keer per jaar een lesbische roman uitgeven die niet meer te koop is. In 1985 verschijnt 'Vae Solis' van Marie Louise Doudart de la Grée. Naar verluidt was zij niet erg te spreken over de mooie omslagillustratie van Ellen van Eldik: "te direct". Ook in 1985 zit Pistache samen met Amsterdamse dames in een complot om 'The Price of Salt' van Claire Morgan [Patricia Highsmith] clandestien uit te geven. Het is een groot succes. Het van oorspong crèmekleurige boekje is inmiddels een collector's item, dat nog zelden in crèmekleurige of complete staat is te vinden.

1985 'Vae Solis' van Marie Louise Doudart de la Grée, zoals uitgegeven door Pistache Nijmegen. De illustratie is van Ellen van Eldik. bron: LANijmegen
Zaterdag 21 november 1987 wordt het 10-jarig bestaan van de boekhandel groots gevierd. Met receptie aan de Van Welderentraat en feest in Politiek Cultureel Centrum O42, want mei 1986 moest vrouwenkafee De Feeks haar deuren sluiten..
De overgebleven 'poten' van Vereniging De Feeks, vrouwendocumentatiecentrum en vrouwenboekhandel, worden in 1990 ondergebracht in elk een eigen stichting maar blijven functioneren onder de paraplu van de Vereniging. Beide stichtingen werken met vrijwilligers èn hebben personeel in dienst.
In 1991 wordt besloten om van de boekhandel een rendabel bedrijf te maken. Voor realisatie van de plannen is het wel nodig de collectie te verbreden. In 1992 verdwijnt 'vrouwenboekhandel' van de voordeur. De nieuwe naam '❖ vrouwen ❖ homo ❖ niet-westerse boekhandel' verschijnt bovenaan het pui.
Eind jaren negentig blijkt de naamsverandering en verruiming van de collectie bedrijfsmatig gezien de juiste beslissing. De Feeks heeft overleefd, maar De Feeks is een 'gewone' boekhandel geworden, met verstand van zaken over vrouwen- en homoboeken.

juli 2005 Boekhandel De Feeks aan de Van Welderenstraat. An Stalpers
In 2007 wordt boekhandel De Feeks verkocht aan een mannenstel. Jorg Tanis en Henri Jacobs waren er klant. Toen ze hoorden dat het te koop zou komen, waren ze er snel uit. "We hadden eigenlijk maar één reden: dit mag niet weg".
De Feeks wordt naast boekhandel een ontmoetingsplek voor iedereen. Het bezoek is divers: nog veel vrouwen en mensen uit de Regenbooggemeenschap, maar ook vluchtelingen, pakjesbezorgers en buurtbewoners. Het bezoek wordt hartelijk ontvangen met een bakkie versgemaalde koffie. Voor Jorg en Henri is Van Welderenstraat 34 een plek om mensen te ontmoeten en te verbinden. Niet zozeer een plek om geld te verdienen. Vanaf 1 januari 2019 gaat boekhandel De Feeks door als online ‘Regenboogcommunity’ en kun je boeken bestellen op de website. Januari 2021 stopt boekhandel De Feeks definitief.